Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om meg

Utdannet og godkjent fysioterapeut ved Høgskolen Eindhoven i Nederland 2006. Fullført videreutdanning innen psykomotorisk fysioterapi ved Høgskolen i Oslo 2010.

Har klinisk erfaring fra Hokksund kurbad, Godthaab helse og rehabilitering og strømsø fysikalske institutt som fysioterapeut.

Har klinisk erfaring i privat praksis siden 2008 ved Åssiden fysioterapi, Romerike fysioterapi, Balderklinikken AS og tollbugata 13 i Drammen. Har også arbeidserfaring fra psykiatrisk- og rus avdeling med voksne i Drammen kommune, BUPA ungdomsseksjon for ø-hjelp poliklinisk i Vestre Viken Sykehuset Buskerud og fjellheimskole med flyktninger i Drammen. Veiledet grupper med psykomotoriske prinsipper og stressmestring.

Har fullført kurset meditasjon - Grunnkurs 2011 og kursrekkene sporene i kroppen sjokk og traumer 2012 ved www.kamaklinikken.com med Karen Margrethe Sabø og Traume kurs med prinsipper fra SE-terapi (Somatic experience) hos Erika Beate Thorkildsen i 2018.

Uansett hvem du er og hva slags diagnose du kommer med, så er du hjertelig velkommen! Traumer er en del av livet … men behøver ikke være en livslang dom ! Ifølge L. Eitinger er ” traumet muligens den mest unngåtte, ignorerte, bagatelliserte, misforståtte og ubehandlete årsaken til menneskelig lidelse.”

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn